onsdag 28 september 2011

Först på plats!

Den plats-specifika uppgiften i formgivningskursen går mot sitt slut och några har blivit klara. Först ut att hänga upp sitt verk blev Johannes. Nästa vecka tar någon annan över. Ska bli kul att se om det blir några reaktioner.


Foto: Emilia Korhonen

måndag 26 september 2011

Idag har vi studiedag och jag har bland annat lagt på två extra våningar på Rosenfredsskolan. Puuh vad tungt med allt tegel.

söndag 25 september 2011

Linjeteckning

Mina ind val tvåor jobbar (som vanligt ) med linjen i sina första uppgifter. Här ett prov på vad Johanna har gjort med tekniken.

onsdag 21 september 2011

Art trail


I måndags hade vi friluftsdag med långpromenad uppe i Åkulla bokskogar. Där fick jag syn på en markerad "Art trail" som ledde till denna installation av Anita Wohlén.

torsdag 1 september 2011

Jag har formgivning detta läsår. Tjejerna på bilden är mitt inne i sin första uppgift som går ut på att göra en plats-specifik form som ska sitta på trädetaljen på väggen (se bild). Det ser ut som om det har suttit en termometer där en gång i tiden.  Formen ska säga något om verksamheten i huset eller något om byggnaden i sig. Klart v. 39 - 42, då visar jag mer.